Black Sea One Loft Race 2013

Columbodroamele reprezinta viitorul !!! Cred cu tarie in aceasta afirmatie . Din absolut toate punctele de vedere : financiar , selectie , recunoastere mondiala . Este singura modalitate unde ne putem duela in mod direct cu marii campioni ai lumii , si unde , de ce nu…ii putem invinge !!! Columbodroame au aparut foarte multe in ultimii ani.Unele au rezistat si si-au castigat increderea columbofililor , altele au disparut la fel de repede precum au aparut . In general majoritatea proprietarilor de columbodrom se gandesc la un castig rapid ( gresit ) . Fara o seriozitate totala din partea organizatorilor columbodromului respectiv , viitorul acestuia se rezuma la 1-2 editii. Nimic mai mult .

Aici va voi prezenta un  columbodrom aparut in aceasta iarna in peisajul columbofiliei romane : Black Sea One Loft Race . Un proiect adus la viata de catre prietenul meu Pasa , un columbodrom construit intr-un peisaj idilic , mai exact la 150 de m de litoralul Marii Negre . Ce ne putem dorii mai mult ??? Imbinarea unui concediu perfect , cu pasiunea noastra principala : columbofilia . Deja si-au anuntat participarea vedete internationale de prima mana precum : Klaus Stieneker , Alfons Klaas , Jos Thone , Marc de Cock , Herman Beverdam ,Sjaak Buwalda , Gyselbrecht-Leliaert , Peter Van de Merwe  etc .

Intotdeauna am fost de parare ca un columbodrom trebuie sa fie detinut de catre o persoana cu potenta financiara . Astfel orice tentatie financiara este inlaturata , si in acelasi timp credibilitatea columbodromului in randul columbofililor creste considerabil . Pasa este o astfel de persoana . Realizat de mult timp din punct de vedere financiar , acesta a debutat in randul nostru , al columbofililor in 2012 . Un debut exceptional avand in vedere faptul ca inca din primul an a devenit Campion National general Pui FCPR 2012 !!!! Este lesne de inteles ca stapaneste jocul cu puii la perfectie , astfel incat managementul unui columbodrom i se va potrivii ca o manusa . Pentru cei care vor sa se bata direct cu campionii Europei , pentru cei care vor sa isi petreaca un concediu la mare dupa un sezon columbofil epuizant , dar in acelasi timp sa nu se desparta de porumbeii…Black Sea One Loft Race reprezinta planul perfect pentru 2013 !!!

Germania 2012;

Impreuna cu Marc De Cock ;

Impreuna cu Eric Limbourg si legendarul “Gilbert”

Impreuna cu Sjaak Buwalda – reprezentantul Black Sea One Loft Race in Olanda;

Impreuna cu Patrick Delrue-Vanbruane si Frederick Leliaert ;

Impreuna cu Klaus Stieneker

Impreuna cu Vasea Mihai si Peter Van De Merwe ;

Impreuna cu Tayar Basaran si Andrei Marius . Weekendul trecut Pasa a efectuat o scurta vizita la Istanbul pentru a promova columbodromul ;

Voie buna in stil turcesc ;

Prima cupa din cariera – Loc 1 National General Pui FCPR 2012 !!!!!!!!!