Plangeri penale pentru abuzurile savarsite in FCPR ! preluare magazincolumbofil.ro

Foto-Marius-Tunduc-91

 

 

Abuzul in serviciu prin afectarea intereselor legale ale unei persoane se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani!Abuzul in serviciu prin ingradirea unor drepturi se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani! Cu regret anuntam ca s-a ajuns in faza plangerilor penale impotriva abuzurilor savarsite de reprezentantii FCPR.

Desi le-au fost trase nenumarate semnale de alarma, desi au fost rugati in mod civilizat, colegial si prieteneste, sa inceteze imediat cu amenintarile si abuzurile savarsite la adresa columbofililor cotizanti, betia puterii si disperarea de a nu fi schimbati de la conducere, i a surzit si i a adus in faza in care din acest moment, multi dintre ei vor ajunge sa faca lansari din biroul procurorilor direct catre celulele puscariilor.

Tuturor celor care ati avut de suferit de pe urma nedreptatilor si a abuzurile savarsite de oameni aflati pe diferite functii in FCPR, va punem acum la dispozitie si dvs. un model simplu de plangere penala, pe care va indemnam sa aveti curajul sa-l completati si sa-l depuneti rapid catre cea mai apropiata sectie de Politie sau cel mai apropiat Parchet de pe langa un Tribunal. Nu va costa absolut nimic, fiindca pentru drepturile dvs sunt platite organe ale statului care trebuie sa vi le apere.

Cata vreme fiecare din dvs care ati fost nedreptatit, nu va veti revolta, arata  nedreptatea si sa cereti apararea drepturilor dvs. de catre institutiile abilitate ale statului roman, niciodata nu veti avea o organizatie columbofila cu o conducere care sa respecte legile si mai ales sa va respecte pe dvs. si sa va trateze de la egal la egal.

Cata vreme dvs  tolerati abuzurile si va resemnati in tristete  fara sa faceti cel mai mic gest de a cere ajutorul organelor statului platite sa va apere drepturile, ei vor continua sa va trateze ca pe niste prosti manipulabili, fricosi si buni doar de muls financiar.

Desteapta-te columbofile si pune piciorul in pragul marsaviei  ce ti se face de atatia ani!

Croieste-ti o alta sansa de a practica liber, demn, cu placere si bucurie sportul columbofil!

Astfel incat pentru performant ta sa ti se inchine cu uimire si respect o intreaga lume!

Impotriva oricarui columbofil s-a emis o suspendare sau exculdere din viata sportiv competitionala sau dintr-o organizatie columbofila, din orice alt motiv decat cele pur tehnice de practicare a sportului columbofil, sau de furt sau frauda sportiva, s-a comis un abuz si o incalcare grava a drepturilor si libertatilor sale garantate de Constituita si Statul Romaniei.

Impotriva oricarui columbofil au fost emise suspendari sau excluderi doar pentru opiniile exprimate de el, sau pentru comportamentul lui social, fapte ce i-au fost imputate ca si calomni, injurii etc., fara insa a se prezenta o decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila impotriva respectivului prin care sa se vada clar ca un judecator abilitat al statului roman la gasit vinovat de faptele imputate, este un abuz grav ce se pedespsete nu cu amenda, ci direct cu puscarie !

Stop! Gata, pana aici! Va ajunge!

Voi toti, cei care platiti cotizatii sa fiti membrii ai FCPR, trebuie sa constientizati ca multe din prevederile ce si le-au inclus in regulamente si statute, clanul celor cocotati pe scaunele de conducere ale federatiei, doar pentru a- va tine pe voi in haturi, pentru a va speria, ameninta si a avea asa zise baze regulamentare sa va reduca la tacere prin suspendari si excluderi, sunt total ilegale.

Statutul si RNS ul unei federatii columbofile nu au nici un drept sa prevada legiferari care incalca drepturi si libertati fundamentale ale omunului si cetateanului, garantate de Statul si Constitutia Romaniei.

Mediocrul avocat, frustrat de faptul ca nu a fost capabil sa intre in magistratura, si-a creat in FCPR instante ilegale de judecata ce pun pe rol savarsirea unor fapte ce in realitate tin in mod exclusiv de competenta organelor de ancheta si judecata ale statului, nici decat de vreo comisie de discplina sau vreun comitet director al FCPR.

Sedintele de judecata constitutite in FCPR ca pe vremea inchizitiei si a primilor ani ai comunismului, sunt doar fapte grave de abuzuri ce se sanctioneaza foarte clar cu puscaria.

Daca esti un columbofil ce ai fost suspendat , exclus, sau declarat non grata fiindca ai avut alte opinii decat cele ale conducerii columbofile, completeaza rapid o plangere penala impotriva conducerii asociatiei sau federatiei ce te-a sanctionat.

Daca esti un columbofil ce ai fost suspendat, exclus sau declarat nongrata cu acuzatia de calomnie fara insa a se pune pe masa din partea celor ce te-au acuzat si o decizie judecatoareasca definitiva si irevocabila ce te a gasit vinovat de faptele imputate de ei, compleateaza si depune rapid o plangere penala impotriva lor.

Daca esti un columbofil ce ai fost suspendat, exclus sau declarat non grata fiindca ai obiectat asupra folosirii unei masini de trasport porumbei la un pret mai ridicat decat existau alternative, completeaza si depune rapid o plangere penala impotriva lor.

Daca esti un columbofil ce ai fost obligat de conducerea unei federatii sa zbori in mod defavorbil cu o alta organizatie cu care tu nu ai dorit, completeaza si depune rapid o plangere penala impotriva celor ce ti-au impus asta fiindca ti-au incalcat libertatea de asociere. Sau poate ai fost chiar suspendat, exclus sau ti-au fost anulate rezultatele fiindca nu ai vrut sa zbori unde si cu cine te-au obligat ei sa zbori? La fel, e abuz impotriva ta si ii paste rapid puscaria!

Daca esti un columbofil ce ai fost suspendat, exclus, sau declarat non grata fiindca ai cerut sa ti fie returnati banii pentru etapele ce erau prevazute si platite initial in planul de zbor dar ce nu s-au mai facut ulterior, completeaza si depune rapid o plangere penala impotriva lor.

Daca esti un columbofil ce ai fost suspendat, exclus sau declarat non grata fiindca ai obiectat asupra faptului ca ti se impune sa platesti sau sa cumperi anumite reviste, caiete, stikere, medicamente, produse columbofile, sau sa folosesti anumite masini de transport, completeaza si depune rapid plangere penala impotriva lor.

Daca esti un columbofil ce pentru opiniile  sau optiunile tale electoarale, ai fost contactat telefonic si amenintat de cineva din conducerea FCPR sau a asociatiei din care faci parte, scrie si depune rapid o plangere penala, fiindca din acel moment cel putin dai sansa procurorilor sa-i puna legal sub interceptare telefonul respectivului individ.

Daca esti un columbofil cotizant al FCPR si ti se refuza dreptul de a ti fi puse public la dispozitie Statutul, Regulamentul, deciziile fiecarei sedinte a Comitetului Director, bilantul contabil anual, chitantele si modul cum se face achizitia inelelor, cataloagelor si a prestarii altor servicii , completeaza si depune rapid o plangere penala impotriva celor ce fac aceste abuzuri. Doar asa vei readuce democratia, respectul, bunsimtul si respectarea legii si a drepturilor omului in FCPR.

Daca acum inaintea Adunarii Generale a FCPR si a organizarii alegerilor federale, ai solicitat asociatiei din care faci parte sa faca o adunare generala pentru a fi desemnati prin vot democratic delegatii pe care ii vrei sa te reprezinte la Adunarea Generala si care sa voteze in functie de dorinta majoritatii membrilor acelei asociatii, nu in functie de interesele personale sau financiare ale cuiva, si daca s a refuzat organizarea acestei sedinte, completeaza rapid si depune plangere penala impotriva conducerii respectivei asociatii fiindca ei erau obligati prin statutut si contractul de asociere la FCPR sa faca aceasta sedinta.

Daca ai sesizat ca au fost incalcate de catre cineva din conducere, prevederi statutare sau regulamentare, completeaza si depune rapid plangere penala impotriva lor pentru avbuz in serviciu.

Daca esti presedintele sau tehnicul ales democratic si statutar al unei asociatii, iar pentru ca te aflii in opozitie de opinii, idei, convingeri electorale, cu conducerea FCPR, si pentru asta ai fost declarat suspendat, exclus, non grata de la dialogul, intalnirile si sedintele federale, sau te-au bagat sub asa zisa lor sanctiune “au rupt relatia pentru o perioada de.., cu presedintele Y sau tehnicul Z”, este un abuz grav in serviciu din partea conducerii FCPR si o incalcare a deciziilor si a treburilor interne ale unei asociatii. Motiv pentru care trebuie sa completezi rapid si sa depui o plangere penala impotriva lor, fiindca nimeni nu are dreptul sa-ti interzica sau sa te excluda din a ti reprezenta asociatia ce te a votat si investit cu functia de presedinte sau tehnic.

Daca esti un columbofil ce ti-a fost afectata cariera si viata sportiva refuzand sa-ti fie prins in clasament sau sa fie inscris in expozitii nationale sau internationale un porumbel, desi ai respectat RNS, completeaza si depune rapid o plangere penala impotriva lor.

Daca esti un columbofil caruia i s–a refuzat includerea si trimiterea la Olimpiada, sau in cadrul altor competitii internationale si nationale a unui porumbel la categoria maraton, care a respectat regulamentul FCI, ce prevede distanta minima de 700 km , iar tie ti-a fost impusa abuziv distanta minima de 800 km , completeaza si depune rapid plangere penala impotriva lor fiindca altora li s-a permis sa trimita in numele Romaniei porumbei la categoria maraton cu norme facute sub 800 km.

Studiu de caz ! La Cupa Europei de la Dortmund din 2012, a fost trimis de FCPR la categoria MARATON in numele Romaniei porumbelul 0438478-09 apartinand dlui Adrian Mihai, vicepresedintele Asociatiei Danubius Braila,  desi avea doar 2 etape de 730 km !

adrian-mihai-dortmund

 

lot-cupa-dortmund-2012

 

Pentru a ascunde aceasta murdarie, FCPR ul are link ul respectiv blocat astfel incat  sa nu se mai poata vedea lotul Romaniei de la Cupa Europena din Dortmund 2012.

http://fcpr.ro/ro/cupa-europei-dortmund-ianuarie-2012/

Dupa cum vedeti, pentru pup-in-curisti ai actualei conduceri se respecta regulamentul FCI pentru a-i favoriza, pe cand pentru voi, masa columbofila cotizanta cinstita si demna, care nu pupati in cur conducerea FCPR ista sunteti luati de prosti si se comit abuzuri grave ce va afecteaza pe viata activitatea columbofila.

Toti cei care ati avut de suferit de pe urma acestui abuz si a acestei discriminari, completati rapid si depuneti plangeri nominale penale impotriva lor, pretindeti-le despagubiri mari pentru toate suferintele si nedreptatile ce vi-au fost provocate fiindca legea Romaniei este de partea dvs.

Numai pentru aceste discriminari si incalcari partinitoare ale RNS si a Regulamentului FCI, in Adunarea Generala a FCPR ar trebui supus la vot interzicerea lui Marius Tunduc sa mai poata ocupa vreodata o functie in FCPR!

Nu va fie frica! Clanul Tunduc pica!

Singura solutie! Inca o revolutie!

Va asteptam la protestele columbofile de la Tg. Mures!

Vino alaturi de noi in strada sa scriem istorie columbofila!

Lor le e frica de presa si autoritati!

Noua nu ne este frica de ei!

Sa strigam si sa aratam in strada toate faptele lor!

Ca presa si autoritatile sa se ocupe de ei!

Nedreptatea ta scrisa pe o foaie, arat-o presei la Tg Mures!

Noi vrem UNIRE si DREPTATE, sa strigam cu toti ca fratii!

FCPR-isti, UCP-isti si FRSC-isti !!!

Toate aceste abuzuri s-au facut cu acordul si sub protectia ospatarului din Urlati, ajuns baron local cu bani facuti din petrolul furat din conductele sparte, bani negrii pe care a reusit cu abilitate sa-i ascunda sub sacii cu tarate grau. Spre surspriza lui insa, va afla ca pe langa noile dosare cu rambursari ilegale de TVA ce-i ii vor aparea,  i se repune pe rol si dosarul de braconaj in care e implicat si de care a incercat sa scape prin finantarea increngaturii corupte de tip mafiot a unor functionari locali ai statului, sub protectie politica ce urca pana la Sebastian Ghita.  Toata aceasta structura mafiota a fost luata recent sub  vizorul autoritatilor.

Asa ca membrii clanului lor adunati recent de ospatar la Plopeni pentru a-si impartii intre ei functiile FCPR pe care sa candideze si pentru a-si aranja prezentarile personale ca facand parte din echipa cu care vor sa castige alegerile  isi cam pierd vremea degeaba. Multumim  pe aceasta cale acelora dintre ei, ce sunt loiali schimbarii si reusesc totusi  inca sa ramana infiltrati in mijlocul clanului lor.

Nu uitati ca cine este alaturi de popor intotdeauna iese cel invingator la revolutii! Delegatule care vei merge la votare, terezeste-ti demnitatea de sine si constiinta, si pune interesul columbofiliei romanesti mai presus de punga de arginti cu care au incercat sa-ti cumpere ei votul si demnitatea ta! Aseaza-ti numele cu cinste si mandrie in cartea de aur si in istoria  columbofiliei romanesti!

Fii demn de inaintasii tai care au pus bazele columbofiliei romanesti!

INFRACTIUNI DE SERVICIU SAU IN LEGATURA CU SERVICIUL

Art. 246

Abuzul in serviciu contra intereselor persoanelor

Fapta functionarului care, in exercitiul atributiilor sale de serviciu, cu stiinta, nu indeplineste un act ori il indeplineste in mod defectuos si prin aceasta cauzeaza o vatamare intereselor legale ale unei persoane se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.

Art. 247

Abuzul in serviciu prin ingradirea unor drepturi

Ingradirea, de catre un functionar, a folosintei sau a exercitiului drepturilor unei persoane ori crearea pentru aceasta a unei situatii de inferioritate pe temei de rasa, naţionalitate, etnie, limba, religie, gen, orientare sexuala, opinie, apartenenta politica, convingeri, avere, origine sociala, varsta, dizabilitate, boala cronica necontagioasa sau infectie HIV/SIDA, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.

Exemplu de caz: Un columbofil batran cu probleme de vedere sau surd si care nu stie sa foloseasca internetul este in inferioritate si e nedreptatit la  practicarea sportului columbofil daca e obligat sa dea SMS sau sa trimita email. El are ceas mecanic si asa a zburat de 50 de ani!

Nu trebuie sa aveti teama ca ar putea fi afectati si oameni nevinovati, fiindca procurorii vor vedea in procesele de sedinta cine s-a abtinut sau a votat impotriva acestor abuzuri, si cine sunt vinovatii care au votat pentru savarsirea lor. Deci cu siguranta fiecare va raspunde pentru fapta lui in mod individual.

Daca plangerea penala e indreptata impotriva celor din conducerea FCPR insa nu le stiti adresa fiecaruia, puteti folosi adresa FCPR, Str Fagaras Nr 14, Bucuresti, Sect 1,  fiindca procurorii ii va cauta si gasi de acolo.

Sau puteti mentiona procurorilor/politiei, ca la sfarsitul acestei luni ei sunt toti adunati la Tg Mures si e mult mai simplu sa fie trimisa o duba mare acolo sa fie luati toti odata la un singur transport!

plangere-penala