Stanescu & Dobre : Loc 20 in Finala Million Dollar Race Africa de Sud 2013 !!!

Doresc sa il felicit si pe aceasta cale pe prietenul meu Dobre Cosmin pentru rezultatul de exceptie obtinut astazi in Africa de Sud in cadrul celui mai celebru columbodrom din lume , impotriva celor mai celebrii columbofili din lume !!!

Locul 20 in Finala acestui columbodrom , este cel mai bun rezultat obtinut vreodata de catre vreun columbofil roman in Africa de Sud. Tandemul Stanescu & Dobre a mai obtinut un rezultat de exceptie in urma cu 4 ani , cand inainte de finala detinea locul 4 la AS !!!

Trebuie sa fim mandrii de aceasta performanta a colegilor nostrii Stanescu&Dobre , trebuie sa fim mandrii ca steagul Romaniei este prezent pe prima pagina , inainte multor nume grele din columbofilia mondiala .

“DIVA 3” – ocupanta locului 20 , este o femela 100% Gust Cristiaens , in ultimele doua licitatii Stanescu & Dobre de pe acest site , fiind prezenti cate un frate si o sora cu aceasta super femela .De asemenea , “DIVA 3” a ocupat in cadrul acestei editii locul 12 in cadrul Hot Spot 2 (egal loc 1 , deoarece porumbeii au aterizat toti in acelsi timp).Inca o dovada concreta ca pe PIGEONS.RO fiecare columbofil ofera publicului columbofil cei mai buni porumbei din voliera !!! Voi prezenta mai jos un pedigree de-al unui frate bun cu “DIVA 3” , oferit spre vanzare pe PIGEONS.RO , pentru a va face o idee clara si concreta despre originea femelei .