Best of Romania pe PIPA.BE !!!

800px-Romania_stub_svg

porumbei-bestofromania

O noua licitatie Best of Romania este in plina organizare in aceste zile . Se cauta porumbei campioni nationali , porumbei olimpici si porumbei participanti la Cupele Continentale . Sunt bineveniti de asemenea porumbei de Top 3 national palmares indiferent de categorie .

Sunt de asemenea cautati porumbei originali care au reprodus de top in Romania . Urmarim  in special originali din urmatoarele linii : Koopman , Van Dick , Vandenabeele sau Leo Heremans .

Doritorii sunt rugati sa trimita toate informatiile ( pedigree si rezultate complete ) pe adresa de email a siteului : mihai@pipa.be , pana pe data de 27 decembrie . Licitatia va incepe undeva in prima jumatate a lunii februarie .

Primele licitatii au fost un real succes din punctul meu de vedere , Best of Romania , obtinand la timpul respectiv medii mai mari decat Best of Germany sau Best of England & Irland . Ghinionul a facut ca ultima licitatie Best of Romania sa se desfasoare exact in momentul in care au inceput deja binecunoscutele problemele cu vama din China . Din acest motiv s-au intarziat platile si transportul catre Asia , a porumbeilor achizitionati de catre columbofilii chinezi .

Toti cei interesati trebuie sa stie ca problemele sunt acum rezolvate , existand transporturi constante si sigure in China , la intervale de aproximativ 2 luni . Columbofilii participanti isi vor primii banii pe porumbeii vanduti , in momentul in care acestia pleaca de la Pipa catre cumparatori . Pipa a stabilit de cativa ani aceste reguli , pentru a evita situatiile nedorite care pot apare oricand se lucreaza cu animale vii . Au fost cazuri cand cei care si-au vandut porumbeii prin Pipa si-au primit banii pe porumbei dupa terminarea licitatiilor , dar porumbeii au murit pana sa fie trimisi . Este adevarat ca vorbim de un procent extrem de mic , probabil sub 0,1 % , dar au existat . Din acest motiv cei care isi vand porumbeii prin intermediul Pipa isi primesc banii , in momentul in care porumbeii pleaca efectiv din Belgia . Am dorit sa lamuresc aceste aspecte , pentru a evita discutiile ulterioare .

Stie absolut toata suflarea columbofila din Romania expunerea mondiala pe care o ofera Pipa , acesta fiind cel mai mare site de profil din lume , implicit siteul cu cel mai mare utilizatori unici / zi … peste 100.000 !!! Sunt convins 100 % de faptul ca daca oferim porumbei de calitate , porumbei care vor reproduce de top in China , chinezii ne vor cauta !!!