Gino Clique – “Golden Prince” : Loc 1 National Fond Yearling Belgia KBDB 2014 !!!

kbdb_clicque_gino_2

Cu siguranta vedeta crescatoriei Clique in 2014 a fost Golden Prince . Totusi echipa lui Gino nu se reduce numai la Golden Prince . Alti “colegi de echipa” cu acesta au reusit sa castige pentru Gino un loc 1 national , mai multe victorii la nivel provinciale , si implicit mai multe titluri la nivel provincial si national .

2014 – un sezon senzational 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Gino detine o familie exceptionala de porumbei , porumbei care pot castiga locuri de 1 cu usurinta atat la nivel provincial cat si la nivel national .

Cu toate acestea ceea ce porumbeii sai au reusit in 2014 pare greu de egalat :

– Loc 1 National Crescator Mare Demifond Belgia  ;

– Loc 1 National Fond Yearling Belgia ;

– Loc 2 National Crescator Fond Yearling Belgia ;

– Loc 1 National Montlucon , 498 km din 19.298 yearlingi ;

– 19 locuri de 1 , 25 de locuri 2 , 27 locuri de 3 , etc .

In plus porumbeii sai si-au adjudecat urmatoarele clasari : 2 national Cahors , 3 national Brive , 4 national Tulle . In total in 2014 porumbeii sai au obtinut 31 de clasari in Top 100 in cadrul etapelor nationale . Gino ne dovedeste inca odata ca pentru el sportul columbofil nu are secrete . Dupa rezultate exceptionale in cursele de viteza demifond , acesta reuseste sa se impuna cu aceeasi familie de porumbei si in cursele de fond .

Golden Prince – 1 National As Fond Yearling KBDB Belgia 2014 !!!

clicque_foto_golden_prince

Golden Prince face parte din a 3 a serie de pui a anului 2013 .

Rezultatele prin care Golden Prince si-a adjudecat titlul national sunt urmatoarele :

* 3 Nat Brive , 639 km – 3850 porumbei ;

* 4 Nat Tulle , 594 km – 5731 porumbei ;

* 14 Nat Limoges , 606 km – 6907 porumbei ;

Golden Prince este rezultatul unei incrucisari Reynaert ( Figo ) 50 % , Vandenabeele 25 % si Robert Dobbelare 25 % . Este nepot al celebrului Super Prins – 2 As Mare Demifond Belgia 2010 . Acest Super Prins este acum reproducatorul de baza al coloniei Clique . De altfel mare parte dintre porumbeii sai au la baza linia Reynaert ( Figo , Prins , Goen ) .

ginoclique3172902-08

Echipa Gino Clique 

Personal l-am cunoscut pe Gino Clique in 2004 , in cadrul unei receptii organizate de catre multimilionarul englez Martin Mitchel . Acesta se stabilise de 3 ani in Belgia de unde incepuse cu succes sa isi zboare porumbeii . In fiecare luna , acesta organiza intalniri amicale intre cei mai mari campioni belgieni ai acelor ani . Erau intalniri extrem de constructive si interesante . Atunci am aflat chiar de la el ca detine un numar mare de porumbei pentru ca asa ii place , si pentru ca asa a tinut intotdeauna . Cu toate acestea , Gino reuseste sa isi pastreze si o slujba cu program normal . Chiar daca in ultimii doi ani a inceput sa primeasca ajutorul copiilor sai , a baiatului Jasper si a fetitei Eva munca este titanica , dar Gino nu se plange . Gino este unul dintre cei mai pozitivi columbofili pe care i-am intalnit vreodata , si cu siguranta pe langa rabdare , este inca o calitate unica a adevaratilor campioni . Pentru ca pozitivitatea firii noastre , a temperamentului nostru se reflecta imediat in porumbeii nostrii .

Liniile din spatele succesului

Colonia Clique se bazeaza pe 3 linii de porumbei , linii care combina perfect viteza si anduranta .

* Antoon si Hilde Reynaert ( linie Figo ) ;

* Robert si Chris Dobbelaere ( linie De Robert ) ;

* Gaby Vandenabeele ( linie Bliksem si Rudi ) ;

De curand au fost introdusi cu succes porumbei de la Wilfried Vandemaele ( linie Meulemans ) si Lucien Staelens .

be09-3127970_ronaldo

be09-3128163_ypiraat

clicque_gino_kortrijkstraat_325_wevelgem