Licitatie Petre “Bebe” Petre – ONLINE !!!

DSCF2029Petre Petre in vizita la Fratii Vandenheede – Belgia 2013 ;

Petre Petre , sau Bebe cum il cunosc prietenii , este cu siguranta cel mai mare fan al porumbeilor Eric Limbourg din Romania . Bebe este deja un prieten apropiat al lui Eric de aproape 10 ani de zile , aceasta relatie facilitandu-i achizitionarea unor porumbei extrem de valoroasi precum : fiu “Lucky 77” , fiu “Blue Ace” , fiica “Gilbert Jr” , fiica “Favoriet Marseille” . Deoarece porumbeii actuali de Limbourg sunt bazati pe porumbei de De Rauw-Sablon , Bebe a achizitionat in paralel cu porumbeii de Limbourg si porumbei exceptionali de De Rauw-sablon , inca de pe vremea cand aceasta linie era total necunoscut columbofililor din Romania .

Dorind sa isi intareasca porumbeii de general , dar nedorind sa se indeparteze prea mult de baza coloniei sale , porumbei de Limbourg payday loans direct si Sablon , Bebe a ajuns in dreptul unui nume : Freddy Vandenheede , stiu fiind faptul ca si colonia acestuia se bazeaza pe porumbeii de De Rauw – Sablon . Decizie inspirata , deoarece cel mai bun zburator al lui Bebe in acest moment , “Sandocan” – loc 3 National General Tineret FCPR 2013 este un produs 100 % Vandenheede .

Bebe a selectionat un lot deosebit de pui pentru Pigeons.Ro , printre care si un frate bun cu “Sandocan” !!!

Puii sunt vaccinati si deparazitati , si acum sunt supusi unui tratament impotriva trichomonozei .

In ciuda faptului ca unii sunt deja in timpul naparlirii acum , lucru observat si in poze , acestia sunt foarte echilibrati “la mana ” ;

Licitatia se inchide luni , 22 septembrie , incepand cu orele 20 !!!

SUCCES !!!

Bebe-si-Marcel-Aelbrecht1

Petre Petre in vizita la legendarul Marcel Aelbrecht – Belgia 2010 ;