Achizitie rarisima in acest weekend pentru Florea Sorin !!!

Florea Sorin , Dr.Carlo Gyselbrecht si Dinu Mihai ;

Tandemul Braad – De Joode ;

In urma cu mai putin de o ora dl Sorin a facut o achizitie de exceptie pe PIPA.BE : un fiu direct din “Home Alone”  – 1 National Fond Olanda 2007 , porumbel Olimpic . Acest “Home Alone” este considerat cel mai bun porumbel al acestei categorii din toata Olanda in anii 2000 !!! Cum era de asteptat , ofertele au inceput sa curga , si in anul 2011 “Home Alone” a fost achizitionat de catre Kai Er , China cu suma de 150.000 de euro . Acelasi Kai Er care l-a cumparat pe “IKE” de la Chris Hebberecht cu suma de 250.000 de euro si pe “Locco” de la Johan Van Damme cu suma de 175.000 de euro . Este miliardarul chinez cu cea mai putin numaroasa matca din toata elita columbofiliei chineze . Tocmai din acest motiv , adica plecarea lui “Home Alone” in Asia , valoarea descendentilor sai directi ramasi in Europa a crescut bineanteles exponential . Cu atat mai mult , ma bucura intrarea acestui mascul in Romania . Cu siguranta primul , si mai mult ca sigur ultimul , din motivele mai sus mentionate .

* NL 10 – 1818443 = Fiu direct din “Home Alone ” – Campion national Fond Olanda 2007 , Porumbel Olimpic !!! Mama masculului este produsul unei imperecheri comune cu Jan Hooymans si este consanguina pe tatal celebrului “Harry” , mai exact : “Jonge Bliksem” .

* NL 12 – 1736689 = Fiu direct din “Balthasar” – noua vedete a crescatoriei Braad – de Joode si in acelasi timp urmasul de drept al lui “Home Alone” si ” Henky 98″ .